Wie zijn wij?

Trudeke Hoge

Ik ben als orthopedagoog opgeleid aan de Universiteit van Nijmegen, met als specialisatie leerproblemen. Ik heb jaren als leerkracht gewerkt in het basis- en voortgezet onderwijs en op de PABO in Nijmegen. Ook ben ik 17 jaar als opleidingsdocent verbonden geweest aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. In 1990 besloot ik om een eigen praktijk te starten als orthopedagoog. In 1998 ben ik geregistreerd als GZ-psycholoog. Naast mijn expertise op het gebied van schoolgerelateerde hulpvragen heb ik mij in de afgelopen jaren verdiept in executieve functies en ben ik gediplomeerd Cogmed-coach.

Trudeke Hoge
Jannie Jongen

Ik ben, net als Trudeke, als orthopedagoog opgeleid aan de Universiteit van Nijmegen en werk sinds 2016 met veel enthousiasme in de praktijk. In 2020 heb ik ook mijn opleiding tot GZ-psycholoog afgerond. Onze praktijk kenmerkt zich door een grote betrokkenheid en een persoonlijke en enthousiaste benadering van ouders en kinderen. Aan deze zienswijze draag ik met plezier mijn steentje bij. Ik haal mijn energie uit de dankbaarheid die ik ontvang van kinderen en ouders wanneer hun hulpvragen worden gehoord en beantwoord. Positieve eigenschappen van mij zijn mijn betrokkenheid, analytisch vermogen en positieve levenshouding. De energie die ik overdag uit mijn werk haal steek ik ’s avonds graag in koken, sporten en nieuwe dingen ontdekken. Op dit moment ga ik graag wielrennen en wanneer het slechter weer wordt doe ik aan spinning en yoga. Verder breng ik in mijn vrije uren graag tijd door met mijn familie en vrienden.

Pauline Kusters

Ik ben werkzaam als orthopedagoog in deze praktijk. Daarnaast werk ik ook als leerkracht/zorg coördinator in het reguliere basisonderwijs. De combinatie tussen deze werkzaamheden sluit aan bij mijn ambities. Ik lever met mijn enthousiasme en passie graag een bijdrage aan de huidige constructieve maatschappij, door zowel kinderen, ouders en leerkrachten in hun kracht te zetten. Het kind in zijn systeem zien en werken vanuit een oplossingsgerichte aanpak past bij mijn initiatiefrijke en positieve karakter en bij de werkwijze van deze praktijk. Ik ben iemand die niet graag stil zit naast mijn werkzaamheden volg ik verschillende cursussen. De basiscursus Cognitieve Gedragstherapie en oplossingsgericht werken heb ik o.a. afgerond.

foto
Tessie Zuidgeest

Ik ben als orthopedagoog opgeleid aan de Radboud Universiteit in Nijmegen waar ik mijn studie in 2008 heb afgerond.  Daarna ben ik een jaar werkzaam geweest bij schoolondersteuningsdiensten in de regio Breda en Den Bosch. De afgelopen tien jaar heb ik gewerkt bij een vrijgevestigde praktijk/GGZ instelling in Rosmalen waar ik de opleiding tot GZ-psycholoog (met de basis EMDR, CGT en systeemtherapie) in 2016 heb afgerond. Met mijn rustige warme uitstraling werk ik laagdrempelig en vanuit de verbinding. Ik blijft het een uitdaging en eer vinden om een kind als uniek individu te mogen leren kennen, in een vaak kwetsbare fase van zijn/haar leven. Ik vind het belangrijk om een kind te zien in zijn/haar context (familie, school) en deze waar mogelijk en wenselijk te betrekken bij het behandelproces. Daarbij werk ik graag toe naar het verstevigen van vaardigheden bij het kind en zijn omgeving, om zelfstandig of met de juiste hulp zich verder te ontwikkelen. Waarbij het kind durft te vertrouwen op zijn krachten en erin slaagt deze verder te ontplooien.

tessie-foto-site