Team

Wij zijn een enthousiast en ambitieus team van orthopedagogen en psychologen.
We zullen ons hieronder aan jullie voorstellen:

Trudeke Hoge.
Trudeke HogeIk ben als orthopedagoog opgeleid aan de Universiteit van Nijmegen, met als specialisatie leerproblemen. Ik heb jaren als leerkracht gewerkt in het basis- en voortgezet onderwijs en op de PABO in Nijmegen. Ook ben ik 17 jaar als opleidingsdocent verbonden geweest aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. In 1990 besloot ik om een eigen praktijk te starten als orthopedagoog. In 1998 ben ik geregistreerd als GZ-psycholoog. Naast mijn expertise op het gebied van schoolgerelateerde hulpvragen heb ik mij in de afgelopen jaren verdiept in executieve functies en ben ik gediplomeerd Cogmed-coach.

Jannie Jongen.
Jannie JongenIk werk als jonge orthopedagoog in de praktijk. Een praktijk die zich kenmerkt door een grote betrokkenheid en een persoonlijke en enthousiaste benadering van ouders en kinderen. Aan deze zienswijze draag ik met plezier mijn steentje bij. Ik haal mijn energie uit de dankbaarheid die ik ontvang van kinderen en ouders wanneer hun hulpvragen worden gehoord en beantwoord. Positieve eigenschappen van mij zijn mijn betrokkenheid, analytisch vermogen en enthousiasme. De energie die ik overdag uit mijn werk haal steek ik ’s avonds graag in sporten. Volleyballen is mijn grote passie en daarnaast ga ik zomers graag wielrennen en wanneer het slechter weer wordt doe ik aan spinning. Verder breng ik in mijn vrije uren graag tijd door met mijn familie en vrienden.

fotoPauline Kusters.
Ik ben werkzaam als orthopedagoog in deze praktijk. Daarnaast werk ik ook als leerkracht/zorg coördinator in het reguliere basisonderwijs. De combinatie tussen deze werkzaamheden sluit aan bij mijn ambities. Ik lever met mijn enthousiasme en passie graag een bijdrage aan de huidige constructieve maatschappij, door zowel kinderen, ouders en leerkrachten in hun kracht te zetten. Het kind in zijn systeem zien en werken vanuit een oplossingsgerichte aanpak past bij mijn initiatiefrijke en positieve karakter en bij de werkwijze van deze praktijk. Ik ben iemand die niet graag stil zit naast mijn werkzaamheden volg ik verschillende cursussen. De basiscursus Cognitieve Gedragstherapie en oplossingsgericht werken heb ik o.a. afgerond.

All Rights ReservedIris Cadot.
In 2015 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Pedagogische Wetenschappen met als specialisatie leerproblemen. Naast mijn werk als orthopedagoog in deze praktijk ben ik werkzaam in de dyslexiezorg. Ik heb een open, frisse blik en kijk graag samen naar manieren om het kind verder te helpen. Het persoonlijk contact en kinderen helpen om het beste uit zichzelf te halen, geven dit werk veel voldoening en ik doe het dan ook met veel plezier.

 

 

Alle vier zijn wij aangesloten bij de beroepsvereniging NVO(Nederlandse Vereniging van pedagogen en onderwijskundigen) en staan we ingeschreven bij het SKJ(Stichting Kwaliteitsregister Jeugd).

Om multidisciplinair te werk te gaan binnen onze praktijk werken wij graag samen met collega’s, zie onze samenwerking.